DA
15. december 2023

Estatetool A/S rejser to-cifret millionbeløb til digitale værktøjer til ejendomsbranchen

image Foto: Estatetool A/S rejser to-cifret millionbeløb til digitale værktøjer til ejendomsbranchen
Med tilførsel af ny kapital fra bl.a. EIFO vil Estatetool A/S fortsætte udviklingen af digitale værktøjer, der vender tidskrævende, administrative arbejdsgange til enkle og nemme handlinger for ejendomsbranchens aktører.

Estatetool A/S, der udvikler og sælger software som SaaS-løsning til markedsføring, udlejning og administration af både boliger og erhvervslejemål, har sammen med Danmarks Eksport- og Investeringsfond, EIFO, og eksterne investorer rejst et tocifret millionbeløb til den fortsatte udvikling af virksomhedens brancheværktøjer.

Brancheværktøjerne, der i dag bruges af flere store udviklere og administratorer, henvender sig til mæglere, projektudviklere og administratorer og bidrager bl.a. til at effektivisere salg, udlejning og markedsføring, ligesom de understøtter det strategiske arbejde med data og analyse.

”Digitale værktøjer som vores skal løbende udvikles og opdateres for at være på forkant med udviklingen og bevare sin markedsposition. Vi er derfor enormt glade for at have fået tilført både yderligere kapital og kompetencer fra EIFO og investorer med stor erfaring både fra software-branchen og ejendomsområdet. Det vil bidrage til at løfte virksomheden yderligere og gøre hverdagen endnu lettere for vores kunder,” siger adm. direktør og medejer Alexander Windig.

 

Alexander Windig, CEO Estatetool
Foto: Alexander Windig, CEO Estatetool

 

Vi glæder os til at vise vores nuværende og potentielle kunder alle de nye spændende features, der kan effektivisere processer på en måde, som markedet ikke har set før og samtidig indsamle værdifulde data, der kan skabe en indsigt som potentielt kan øge udlejningsgraden
— Alexander Windig, CEO Estatetool

En ny helstøbt software-løsning til ejendomsbranchen

Estatetool A/S har det seneste år arbejdet på en ny version af sin software, der tager digitalisering og automatisering af processerne i ejendomsbranchen til et helt nyt niveau. Med opkøbet af et administrationssystem i forsommeren, kan Estatetool A/S således tilbyde aktører en helstøbt software-løsning, der dækker alle facetter af arbejdsgange i branchen.

”Vi arbejder med en omfattende digitalisering af hele værdikæden, fra boligen markedsføres, potentielle kunder opsamles, screeningen, kontrakter og til den løbende administration med automatisk huslejeopkrævning, påkrav, regnskaber, reguleringer mv. Derudover har vi udviklet et avanceret Data Warehouse til konstant og omfattende indsamling og opbevaring af værdifuld data, som vil skabe stor værdi for fremtidige projekter samt den unikke kombination at have muligheden for at det hele er samlet i ét system,” forklarer Alexander Windig.

”Vi glæder os til at vise vores nuværende og potentielle kunder alle de nye spændende features, der kan effektivisere processer på en måde, som markedet ikke har set før og samtidig indsamle værdifulde data, der kan skabe en indsigt som potentielt kan øge udlejningsgraden,” tilføjer Alexander Windig.

EIFO supplerer med lån, der kan accelerere Estatetool

EIFO understøtter vækst, eksport og grøn omstilling i dansk erhvervsliv gennem investering, lån, kautioner eller garantier.

Alle små og mellemstore danske virksomheder kan benytte sig af EIFO’s finansieringsløsninger. På SMV-området har EIFO dog et særligt fokus på virksomheder indenfor digitale platforme, agrifood og energiområdet – ligesom forsvarsteknologier også er prioriteret højt.

Tobias Langhorn, der er kundeansvarlig hos EIFO's afdeling for SMV'ere indenfor digitale platforme, siger:

”I Danmarks Eksport- og Investeringsfond finansierer vi de små og mellemstore virksomheder på hele deres vækstrejse fra startup til international virksomhed. Det gælder ikke mindst indenfor digitale platforme, som vi har identificeret som et af tre særlige fokusområder. Her er Estatetool A/S et godt eksempel på en startup, som vi mener byder på nogle potentialer, der gør, at vi skal understøtte virksomhedens fortsatte vækstrejse,” siger han og uddyber:

”Lånet fra EIFO er med til at understøtte virksomhedens videreudvikling af software, der rummer værktøjer og muligheder, der kan forandre den måde, ejendomsbranchen arbejder på i  ind- og udland. Vi tror på business casen, da Estatetool allerede har kunder til softwaren og har sikret yderligere egenkapital fra de eksisterende og en ny investor. Derfor har vi suppleret investeringen med lån, der kan accelerere virksomhedens udvikling yderligere.”

 

Om Estatetool A/S

Estatetool A/S blev grundlagt i 2017, og er en dansk proptech virksomhed, der sælger software som en SaaS-løsning til ejendomsbranchen.

Estatetool dækker over en række værktøjer, der henvender sig til mæglere, projektudviklere og administratorer. Fælles for dem alle er det, at de vender tidskrævende, administrative arbejdsgange til enkle og nemme handlinger – og giver mulighed for dataopsamling, der kan sikre en bedre kunderejse.

Estatetool A/S beskæftiger ca. 15 medarbejdere i Danmark og har en lang række kunder som NREP, Orange Capital Partners, PFA, Koncenton m.fl.

Læs mere på www.estatetool.dk