DA / EN

Nyheder


Seneste

29. september 2023

BLAST sikrer yderligere 95 mio. kr. til global ekspansion og profitabilitet i 2023

EIFO er én af flere interne investorer, der bakker yderligere op om den danske esport-virksomhed BLAST, der vil accelerere sin globale vækst.

Læs mere
13. september 2023

Ny EIFO-rapport: Kraftig opbremsning i lån, men optøning på venturemarkedet

Analysen giver en status på kapitalmarkedet for danske iværksættere og vækstvirksomheder, og opsummerer de mest centrale tendenser i den makroøkonomiske udvikling siden begyndelsen af 2022

Læs mere
17. juli 2023

20 mio. kr. til eldrevne fritidsbåde sætter strøm til bedre havmiljø

EIFO har ydet finansiering til danske Rand Boats, og den skal primært anvendes til udvikling af nye bådmodeller, udvikling af et bådklubkoncept samt investering i eldrevne motorer til store fritidsbåde.

Læs mere
12. juli 2023

EIFO supporterer Ørsteds CCS-projekt med risikoafdækning

Danmarks Eksport- og Investeringsfond (EIFO) har netop udstedt en kontraktgaranti, der omfatter dele af Ørsteds kontrakt med hovedleverandøren Aker Carbon Capture (ACC) til etableringen af det første og største CO2-fangst-projekt (Carbon Capture and Storage) i Danmark på hhv. Asnæsværket og Avedøreværket.

Læs mere
11. juli 2023

Coalescent Mobile Robotics rejser kapital til at revolutionere detailhandlen

Coalescent Mobile Robotics, der er leverandør af autonome mobile robotter (AMR'er) til detailhandlen, har i dag afsluttet deres seed funding-runde med SuperAngel og EIFO som ledende investorer. Finansieringen vil blive brugt til at udvikle næste generation af AMR'er samt på at udvide til europæiske markeder.

Læs mere
11. juli 2023

EIFO investerer i Home.Earth, der vil skabe bæredygtig omstilling i ejendomsbranchen

En kombineret egenkapitalinvestering og låneaftale fra Danmarks Eksport- og Investeringsfond (EIFO) skal styrke ejendomsselskabet Home.Earth’s ambitiøse tilgang til byudvikling med tredobbelt bundlinje. Det samlede tilsagn på tværs af lån og egenkapital lyder på mere end 200 mio. kr.

Læs mere

2022