DA / EN

Nyheder


Seneste


2023

21. december 2023

Hyme Energy rejser 62,8 mio. kr. til lagring af grøn energi

Danmarks Eksport- og Investeringsfond træder ind i kredsen af finansieringspartnere og yder et konvertibelt lån på 14,9 mio. kr. til Hyme Energi.

Læs mere
21. december 2023

EIFO investerer i podcasttjenesten Podimo

Danmarks Eksport- og Investeringsfond (EIFO) investerer 100 mio. kr. i tech-virksomheden Podimo, en audio-streamingtjeneste for primært podcasts og lydbøger

Læs mere
21. december 2023

EIFO har været en væsentlig medspiller på Joe & The Juices vækstrejse

Danmarks Eksport- og Investeringsfond, EIFO, har været med på Joe & The Juices vækstrejse siden 2017, hvor et ansvarligt lån på 90 mio. kr. bidrog til at understøtte den internationale skalering med en klar dansk forankring.

Læs mere
20. december 2023

Mælkelandmand fik finansiering til generationsskifte og grøn omstilling

Gerard Doldersum fra Præstø fik finansiering fra Danske Bank og Danmarks Eksport- og Investeringsfond, da han i 2020 med tanker om et mere moderne, grønnere og effektivt landbrug, overtog, udvidede og omstillede sin fars mælkeproduktion ved Præstø.

Læs mere
15. december 2023

Estatetool A/S rejser to-cifret millionbeløb til digitale værktøjer til ejendomsbranchen

Med nye digitale værktøjer vil Estatetool lette arbejdsgangene for mæglere, projektudviklere og administratorer i ejendomsbranchen.

Læs mere
14. december 2023

EIFO sikrer finansiering af Danish Crown fabrik i England

En køberkreditgaranti fra Danmarks Eksport- og Investeringsfond (EIFO) skal være med til at styrke salget af ”Danish Bacon” og dansk kvalitetskød i England.

Læs mere

2022