DA / EN

Nyheder


Seneste

24. november 2023

EIFO og engelsk kapitalfond investerer 110. mio. kr. i danske Factbird. Pengene skal bruges til at sætte turbo på international vækst

Tech-virksomheden Factbirds innovative teknologi styrker produktionsvirksomheders konkurrenceevne. Ny, stor international investering skal accelerere virksomhedens allerede eksplosive vækst i markedet.

Læs mere
6. november 2023

Ny genforsikringsaftale gør det mindre risikabelt at handle med Ukraine

Nu kan danske eksportører igen få forsikret deres handel med Ukraine

Læs mere
6. november 2023

EIFO finansierer dele af Cookie Informations køb af international IT-succes

Det er en markant transaktion i det danske tech økosystem, når danske Cookie Information køber polske Piwik PRO, en international IT-succes.

Læs mere
18. oktober 2023

Klima-startup rejser 26 mio. kr. i seed-runde, der skal styrke rejsen mod CO2-neutralitet

Med en ny og nem handelsplatform sælger Klimate.co CO2-kreditter, der baserer sig på projekter, der reelt fjerner CO2 fra luften. Danmarks Eksport- og Investeringsfond, EIFO, er med i ny seed-runde, der sikrer virksomheden 26 mio. kr. til opskalere internationalt.

Læs mere
17. oktober 2023

Investering i AI skal gøre contentproduktion til e-handel lettere

EIFO og Hearst Ventures skyder 60 mio. kr. i Holstebro-virksomheden Creative Forceder vil integrere kunstig intelligens i workflow-platform for at gøre produktion af kreativt indhold til e-handel lettere.

Læs mere
29. september 2023

BLAST sikrer yderligere 95 mio. kr. til global ekspansion og profitabilitet i 2023

EIFO er én af flere interne investorer, der bakker yderligere op om den danske esport-virksomhed BLAST, der vil accelerere sin globale vækst.

Læs mere

2022