DA / EN

Sådan ansøger du

Vil du søge kapital gennem Danmarks Eksport- og Investeringsfond (EIFO)? Så kan du ansøge direkte via vores kundeportal. Mangler du at få afklaret en række spørgsmål inden? Så sidder vores kunderådgivere klar til at hjælpe dig.

Ansøg via Kundeportalen  

Når du er blevet klogere på, hvilken type finansiering, du ønsker at søge om, skal du indsende din ansøgning via EIFOs fælles ansøgningsportal, Kundeportalen.  

For at kunne rådgive dig til den bedste løsning, beder vi dig udfylde forskellige grundlæggende informationer om din virksomhed og det projekt, du søger kapital til via vores kundeportal. Med ansøgningen skal relevant materiale som fx forretningsplan, pitch deck og budgetmateriale også vedhæftes.  

Vi bruger oplysningerne til at få en bedre forståelse for din forretningsmodel og dit projekt, så vi har de nødvendige informationer for en konstruktiv indledende dialog. Læs mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger her.

Hvem kan søge?

EIFO medfinansierer virksomheder fra tidlig omsætning til skalering, ejerskifte, udenlandsekspansion og meget mere. Med en bred pallette af både lån, garanti- og egenkapitalprodukter står vi derfor også klar til at hjælpe din virksomhed – eller en, du er rådgiver for – videre på vækstrejsen.

Under fanen “Løsninger” på denne hjemmeside kan du læse mere om de forskellige finansierings- og investeringsmuligheder, vi tilbyder.