DA / EN
11. juli 2023

Coalescent Mobile Robotics rejser kapital til at revolutionere detailhandlen

image Foto: Robot i detailhandlen.
Coalescent Mobile Robotics, der er leverandør af autonome mobile robotter (AMR'er) til detailhandlen, har i dag afsluttet deres seed funding-runde med SuperAngel og EIFO som ledende investorer. Finansieringen vil blive brugt til at udvikle næste generation af AMR'er samt på at udvide til europæiske markeder.

Coalescent Mobile Robotics er et dansk firma, der udvikler og sælger AMR'er for at bistå detailhandlen med at håndtere arbejdsgange som ordrefuldførelse, genopfyldning og affaldshåndtering. Robotterne navigerer sikkert og autonomt i butikkens gange i løbet af dagen og arbejder sammen med personalet for at reducere den tid, der bruges på at gå. Samarbejdet mellem robotter og medarbejdere øger produktiviteten, effektiviteten og forbedrer arbejdsforholdene.

"Vi er meget spændte på at indgå vores første aftale i Danmark, da vi fokuserer på Norden og dybteknologi. Vi var imponerede over at se Coalescent Mobile Robotics i aktion i Bilka-butikken, og se hvor venlige og imødekommende kunder og Bilka-medarbejdere var, og hvor intuitiv og omfattende flådestyringssoftwaren er. Vi mener, at Coalescent Mobile Robotics har fået et rigtig godt samarbejde med Bilka og vil fortsætte med at lette det tunge fysiske arbejde i mange andre butikker verden over, på samme måde som vi har set robotter i vores andre porteføljeselskaber som Starship og Rocsys hjælpe deres kunder," sagde Superangel Venture Partner, Kârt Siilats.

Enormt potentiale

"Der er et enormt potentiale i at løse manglen på automatisering inden for detailhandlen. Coalescent Mobile Robotics hjælper fysiske butikker med at tilpasse sig fremtiden med en faldende arbejdsstyrke, ændrede vaner og pres fra konkurrence og nye forretningsmodeller," siger investeringschef i EIFO, Simon Frederik Øelund.

"Vi er glade for at byde SuperAngel velkommen ombord, sammen med alle vores nuværende investorer, der fortsætter med os på denne rejse. Denne investering vil tillade os at ekspandere i Storbritannien, Frankrig og andre europæiske markeder," siger Clionadh Martin, stifter og CEO for Coalescent Mobile Robotics.

Med seed funding vil Coalescent Mobile Robotics fortsætte med at udvikle, så de kan levere avancerede AMR'er, der kan imødekomme detailhandlens forskellige behov. Virksomheden planlægger også at lancere sin næste generation af AMR'er, der vil tilbyde flere funktioner og muligheder, i anden halvdel af året. Derudover vil Coalescent Mobile Robotics udnytte sin stærke markedsposition og kundebase til at ekspandere til andre europæiske lande, hvor der er en stigende efterspørgsel efter løsninger inden for detailautomatisering.

Om Coalescent Mobile Robotics

Coalescent Mobile Robotics er en Start-up-virksomhed med base i Odense, der leverer AMR'er til detailhandlen. Grundlagt i 2018 af Clionadh Martin. Virksomheden stræber mod at revolutionere detailhandlen med intelligente og fleksible AMR'er, der kan udføre forskellige opgaver i butikkerne. AMR'erne anvender avancerede sensorer og algoritmer til at navigere og interagere med deres omgivelser. Coalescent Mobile Robotics kunder inkluderer førende detailhandlere i Danmark som Salling Group og Bilka.