Vi tilbyder

Danmarks Eksport- og Investeringsfond er en fælles indgang for alle danske virksomheder med behov for risikovillig statslig medfinansiering.

 

Vi tilbyder en lang række services til en bred vifte af virksomheder, der mangler kapital til at kunne udfolde deres fulde potentiale, og til eksportvirksomheder, der skal erobre nye eller usikre markeder.

 

Kapital til danske virksomheder
Vi tilbyder kapital til danske virksomheder i form af kautioner, garantier, lån og egenkapital. Kapitalen tilbyder vi i samarbejde med alt fra banker til business angels.

 

Finansiering til udenlandske købere
Vi tilbyder finansiering til udenlandske købere af danske varer og tjenesteydelser i form af eksportkreditgarantier, projektfinansieringsgarantier og eksportlån.

 

Forsikring af udenlandske forretninger
Vi tilbyder forsikringsløsninger til danske virksomheder, som reducerer deres risiko for tab på forretninger og investeringer i udlandet.

 

Læs om vores services
Mens vi arbejder på at udbygge eifo.dk, kan du læse om vores services på EKF’s og Vækstfondens hjemmesider.

Vækstfonden logo

Vækstfonden
EKF

EKF Danmarks Eksportkredit
Kundecenter

Ring til Danmarks Eksport- og Investeringsfonds Kundecenter og få en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig på din vækstrejse med fx kredit, egenkapitalinvestering og finansiering til udenlandske kunder. 

Kundecenter
Åbningstider
Mandag-torsdag: 8.30-16.00
Fredag: 9.00-16.00
Tag fat i din eksisterende kontaktperson

Hvis du allerede er kunde eller i dialog med en vores rådgivere, så tag gerne fat i din eksisterende kontaktperson.

Du kan finde alle medarbejdere her: vf.dk og ekf.dk